Despre noi

 

Merlin Business Consulting este o firma de consultanta in domeniul tehnologiei informatiei si fonduri structurale. Datorita angajatilor si colaboratorilor nostri, putem afirma ca detinem experienta si capacitatea necesara pentru analiza nevoilor clientului. Firma se distinge prin modul in care se desfasoara procesul de consultanta, prin cautarea si oferirea de solutii particulare optime fiecarui client. Lucram alaturi clientii nostri, de la analiza necesitatilor pana la implementarea si post-implementarea solutiei agreate de comun accord.

Merlin Business Consulting lucreaza cu colaboratori externi care isi desfasoara activitatea pe baza de comenzi pe proiecte. Compania noastra ofera consultanta atat pentru executia proiectelor sale cat si pentru fazele de initiere, planificare precum si post-implementare prin intelegerea cerintelor clientilor si aplicarea standarelor si bunelor practici in proiecte.

Compania noastra se orienteaza si spre dezvoltarea un business in mediul rural, cu tinta catre clientii privati si publici medii si mici, al caror nivel de dezvoltare nu le permite angajarea unei persoane specizaliate care sa faca activitati de instalare si intretinere  a sistemelor informatice.