Echipa

        Echipa Merlin Business Consulting este formata din profesionisti in accesarea fondurilor structurale cu vaste cunostinte economice, tehnice si in domeniul tehnologiei informatiei.

       Experienta specialistilor Merlin Business Consulting aduce un avantaj competitiv in structurarea si pregatirea documentatiei extrem de complexe necesare aplicarii pentru accesarea Fondurilor Structurale.

       Clientii nostri beneficiaza de intreg sprijinul necesar pe tot parcursul derularii contractuale, pana in momentul obtinerii finantarii, acestea incluzand furnizarea unei serii de servicii de profil.

       Echipa realizeaza intreaga consultanta cu privire la eligibilitatea proiectului propus, intocmirea studiilor de fezabilitate la standarde cerute de procedura Fondurilor Structurale, elaborarea documentatiei din cadrul cererii de finantare, depunerea si urmarirea acesteia, consultanta pentru obtinerea cofinantarii alternative si depunerea documentatiei pentru finantare.

       Membrii echipei Merlin Business Consulting au incredere unii in altii, se sprijina reciproc si isi respecta unii altora trasaturile individuale care ii caracterizeaza ca persoane. Suntem constienti de faptul ca o echipa unita constituie garantul succesului in atingerea obiectivelor pe care si le-a propus compania.
Echipa noastra este formata din membri cu abilitati comlementare capabili sa genereze o sinergie doar prin efort coordonat, astfel incat sa ii permita fiecarui membru sa isi maximizeze punctele forte si sa si le minimizeze pe cele slabe.
Membrii echipei noastre stiu cum sa se ajute intre ei si reusesc sa creeze un mediu de lucru care sa permita intrecerea limitelor profesionale.


  1. Ioana Irimia. Director General.   ioana.irimia@merlinbc.ro


     2.  Alexandru Nemţeanu. Senior Consultant. alexandru.nemteanu@merlinbc.ro


    3.  Mircea Burcea, Asistent Manager.  mircea.burcea@merlinbc.ro


    4. Catalin Bucur, Expert IT. catalin.bucur@merlinbc.ro    5.  Mihai Avram, Expert Organizari Evenimente. mihai.avram@merlinbc.ro